Handelsbetingelser

logo

 

Garanti & forbehold

I alle smykkerne indgår dele af uædle metaller.

Dette KAN have en betydning i forhold til hvordan de kan forandre sig. Alle uædle metaller VIL grundet luftens iltning, luftfugtighed, kulde og varme begynde at forandre sig i farven, og kan ligeledes komme til at ruste. Dette er UMULIGT at sætte en stopper for.

Alle smykker er, medmindre andet er oplyst, rustbehandlede og lakerede. Skulle rust opstå, kan det fjernes med en nænsom slibning med rens-let, og en efterfølgende lakering med klar lak eller klar neglelak. Alle metallerne er af en sådan alder, at der ikke kan ydes garanti ift. brud, skjulte revner og støbefejl mm.

Det bør og skal betragtes som en del af den unikke historie, at smykket er foranderligt. Præcis som Historien gennem alle tidsaldre,  også har vist sig at være.

Der tages forbehold for eventuelle allergiske reaktioner, idet der ikke kan garanteres præcist for hvad de enkelte metaller kan indeholde (fx nikkel)

 

 

Fragt & Levering

Når du har bestilt dine varer og gennemført betalingen, modtager du kort tid efter en bekræftelses mail.

Dine varer klargøres og afsendes hurtigst mulig og så vidt muligt indenfor 5 dage.

Forsendelse indenfor Danmark vil være uden beregning, medmindre der ønskes en forsikret forsendelse. Her vil disse omkostninger komme oveni.

Forsendelse uden for Danmark koster 79 kr.

Jordnær er ikke erstatningsansvarlig hverken direkte, eller indirekte, tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til dig som køber.

Ej eller såfremt de bestilte varer lider af mangler, i de tilfælde forsinkelsen skyldes købers handling.

Eller forhold som ligger uden for vores kontrol, f.eks. krig, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, arbejdskonflikter af enhver art herunder strejke og lockout eller lignende.

 

 

Returpolitik

Varerne skal returneres indenfor 14 dage, fra den dag varerne er modtaget. Varerne sendes til den afsender adresse som fremgår på forsendelsen

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du give besked om at du har fortrudt købet. Du skal give denne underretning skriftligt – pr. e-mail – og du skal sende underretningen inden fristens udløb. Her skal fremgå hvorfor købet er fortrudt. Hvis du vil sikre dig et bevis for, at du har fortrudt rettidigt skal du gemme en kopi af mailen.

Husk at bede om en kvittering ved afsendelsen, således pakken er forsikret.

Varerne må ikke være brugte, forandrede eller ødelagte.

Varerne skal returneres i samme stand og mængde, som de er modtaget.

Bemærk: Forsendelse og returfragt refunderes ikke. Du er selv ansvarlig for din pakke, indtil den når retur adressen.

Dette betyder også at alle omkostninger der måtte være omkring pakken (fragt, pakken forsvinder under­vejs eller beskadigelse under fragten) er på egen regning.

 

 

Tilbagebetaling og behandlingstid

Din tilbagebetaling vil blive behandlet inden for ca. 3 hverdage efter at vores lager har modtaget din(e) vare(r). Det kan dog tage nogle dage før, at pengene er på din konto.

Pengene vil blive refunderet til den samme betalingsform, som blev anvendt ved bestillingen. Dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Se de unikke smykker før dine venner

Facebook